Welkom

 de Nizinny

Puppies

Fokken

Shows

Medisch

Foto's

Evenementen

Contact

Links


Nestje fokken

Fokbeleid Reuenlijst

Fokregelement

 

Dekaangifte

 

Geboorteaangifte

 

Nestregistratie

  Koopovereenkomst

 

Wij als samenwerkende fokkers hebben jarenlang ervaring met dit specifieke ras en we fokken volgens het fokreglement. Al onze ouderdieren zijn getest op HD. Ook worden de ouderdieren onderzocht op eventuele erfelijke oogafwijkingen.
Onze combinaties zijn weloverwogen. Daarnaast wordt er bij ons zeker op het karakter van beide ouderdieren gelet, daar deze genetisch ook vererfbaar is.
Onze pupjes groeien op in huiselijke kring en worden goed gesocialiseerd. De pupjes en de moederhond worden diverse malen ontwormd. De puppen krijgen hun eerste puppy-enting met zes weken en krijgen daarbij een algehele controle door een erkende dierenarts. Zij worden allen gechipt door de Raad van Beheer tussen de leeftijd van 5 en 9 weken. Nadat zij de leeftijd van 8 weken hebben bereikt mogen zij naar hun nieuwe baasjes, mits zij reeds door de Raad gechipt zijn.
Stambomen worden altijd verstrekt door de Raad van Beheer.
Het Nizinny Verbond Nederland heeft een fokbeleid met betrekking tot de gezondheid van de ouderdieren. Alle fokkers die zijn aangesloten bij het N.V.N moeten zich o.a. aan de volgende regels houden:
Fokreglement, Dekaangifte formulier, Geboorteaangifte formulier, Nestregistratie formulier. Alle formulieren en regels vind U op deze pagina.

 

 

 

 

NIZINNY VERBOND NEDERLAND