a

Welkom

 de Nizinny

Puppies

Fokken

Shows

Medisch

Foto's

Evenementen

Contact

Links


Aanschaf pup Dekreuen Nestje gepland Dekberichten Geboorteberichten Herplaatsing
 

 

 

 

 

 

 

Hallo, ik ben Swiffer,

Een echte Nizziny in woord, daad en karakter. Ik ben een niet gesteriliseerd teefje en 8 jaar geleden geboren zonder staart. Ik woon samen met kinderen en katten in een rustige wijk van een klein stadje.
In huis ben ik over het algemeen rustig, maar waaks. Als mijn baasjes in huis bezig zijn vindt het allemaal wel best maar houd ze wel in de gaten. Met eten wil ik nog wel eens ondeugend zijn en pak wat ik pakken kan!
Wanneer er bezoek aanbelt of binnen komt ontvang ik ze met luid geblaf maar na 2 minuten drukte vind ik het wel weer goed en ga dan mijn eigen gang.
Tijdens het uitlaten kan ik goed aan de lijn lopen en ken alle basis commando’s. Los lopen doe ik natuurlijk het liefst, dan kan ik lekker scharrelen en snuffelen.
Andere honden vind ik een beetje spannend en blaf dan hard van me af. Mijn baasjes doen me dan vaak aan de lijn.
Wanneer we samen gaan lopen met een andere hond heb ik even onenigheid maar uiteindelijk gaan we dan gewoon onze eigen gang en gaat het best goed.
Mij uitlaten in een park met allemaal honden is wel een beetje een uitdaging er komen dan teveel prikkels binnen waar ik onrustig van wordt. Op het strand is het opeens helemaal geen probleem dan loop ik lekker rond.
Als pup ben ik vaak mee geweest in de auto en vind dit dan ook zeker niet vervelend om mee te rijden.
Ik ben een eenkennige hond en moet altijd wel even rustig kennis maken met onbekende mensen. Wanneer onbekende mensen met mij willen spelen met een balletje ben ik hun grootste vriend.

Mits goed uitgelaten kan ik best lang alleen thuis zijn. Helaas door omstandigheden moet ik vaak tot wel 10 uur lang alleen zijn. Dit is eigenlijk veel te lang en daarom zijn mijn baasjes ook op zoek naar een beter huisje.

Denk jij dat je mijn nieuwe beste vriendje kan worden of heb je nog vragen?

Neem dan contact op met pupbemiddeling@nizinnyverbond.nl


 

 

 

 

 NIZINNY VERBOND NEDERLAND