Welkom

op de website van het Polski Owczarek Nizinny Verbond Nederland.

Wij, als samenwerkende fokkers, hebben jarenlang ervaring met dit specifieke ras en we fokken volgens het fokreglement. Al onze ouderdieren zijn getest op HD. Ook worden de ouderdieren onderzocht op eventuele erfelijke oogafwijkingen.
Onze combinaties zijn weloverwogen. Daarnaast wordt er bij ons zeker op het karakter van beide ouderdieren gelet, daar deze genetisch ook vererfbaar is.
Onze pupjes groeien op in huiselijke kring en worden goed gesocialiseerd. De pupjes en de moederhond worden diverse malen ontwormd. De puppen krijgen hun eerste puppy-enting met zes weken en krijgen daarbij een algehele controle door een erkende dierenarts. Zij worden allen gechipt door de Raad van Beheer tussen de leeftijd van 5 en 9 weken. Nadat zij de leeftijd van 8 weken hebben bereikt mogen zij naar hun nieuwe baasjes, mits zij reeds door de Raad gechipt zijn.
Stambomen worden altijd verstrekt door de Raad van Beheer.
Het Nizinny Verbond Nederland heeft een fokbeleid met betrekking tot de gezondheid van de ouderdieren. Alle fokkers die zijn aangesloten bij het N.V.N moeten zich o.a. aan de volgende regels houden:
Fok reglement, Dek aangifte formulier, Geboorte aangifte formulier, Nest registratie formulier. Alle formulieren en regels vindt U op deze website.

Website:
De Warrige Witte

  Website:
Polski PodarunekRobert & Lilian v Waardenburg
Brandwijksedijk 7a
2974 LB Brandwijk
Tel.: (+31)  0184 642050

Ingrid Buyvoets
Populierenweg 25
7556 HA Hengelo
Tel.: (+31)   0742426540

 

Kennel van de Sassekamp.
FB pagina: klik hier.

Website:
P
olski Zabawka
Pluszowa

elkevandorland@gmail.com
Elke van Dorland:
GSM: 06-42345599

Arnold van Dijken en Klaas Dijkslag.
Tel:
0648134394 en 0387502621